Εταιρία

Η Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε από έμπειρους τεχνικούς, με στελεχωμένα συνεργεία εφαρμογών, ώστε να καλυφθεί με αξιοπιστία μια μεγάλη κλίμακα επεμβάσεων σε έργα στεγανοποίησης, επισκευής και προστασίας κατασκευών.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο είναι διαπιστευμένο για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας απαιτηθεί προκειμένου μια κατασκευή να αποκτήσει την ιδανική κατάσταση μόνωσης.

 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διεκπεραίωση μεγάλης κλίμακας έργων μονώσεων και στεγανοποίησης στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Βιομηχανικό τομέα. Οι εργασίες εκτελούνται ποιοτικά, γρήγορα και μεθοδευμένα ακολουθώντας πάντα τις προβλεπόμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας, αποτελούν οι μέθοδοι και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθώς είναι τα πλέον καινοτόμα και πρωτοποριακά, τα οποία παρέχουν απόλυτες και μόνιμες λύσεις σε συνδυασμό κόστους και αξίας αποτελέσματος. Εγγυώνται την μακροβιότητα των εφαρμογών μας και για το λόγο αυτό, κατέχουμε πρωποριακή θέση στο χώρο της μόνωσης και της στεγανοποίησης.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου των έργων που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τεχνολογικά προηγμένα συστήματα και εφαρμογές υλικών προερχόμενα από διεθνώς αναγνωρισμένες και καθιερωμένες στο χώρο τους, εταιρείες. Η χρησιμοποίηση αυτών, από τα υψηλής επαγγελματικότητας συνεργεία μας, αποτελεί εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε εργασίας μόνωσης (κατασκευής ή επισκευής) που αναλαμβάνουμε, σε συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις του πελάτη μας. 

 


Οι κυριότερες υπηρεσίες της εταιρείας μας είναι:

 

Στεγανοποίηση (υγρομόνωση) 

-    Ταρατσών  

-    Υπογείων εξωτερικά- εσωτερικά

-    Πισίνας

-    Φρεατίου Ασανσέρ

-    Ταρατσόκηπων

-    Ζαρτινιερών

-    Βιομηχανικών Δαπέδων

-    Βιολογικών Βόθρων και Λυμάτων

-    Αρμών Διαστολής

-    Αρμών Σκυροδέτησης


Θερμομόνωση

-    Ταρατσών

-    Ανεστραμμένη Θερμομόνωση

 

Επισκευή Σκυροδέματος
Σφραγίσεις - Συγκολλήσεις
Επισκευές - Ανακαινίσεις

 

Η εταιρεία μας, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της αναγκαίας κατασκευής ή επισκευής, επισκέπτεται τον χώρο σας (χωρίς χρέωση επίσκεψης), μελετά το εύρος των απαραίτητων εργασιών και στη συνέχεια προτείνει λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας αλλά και στην οικονομική σας δυνατότητα.Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Μητροτάσιος